دیابتی‌‌ها بخوانند | قند خون بالا را با این ۵ ماده غذایی کاهش دهید-راهبرد معاصر
جام جهانی فوتسال | اوکراین با شکست فرانسه سوم شد لیگ برتر باشگاه‌های کشور | نیمه اول دیدار تراکتور - فولاد مساوی تمام شد تساوی استقلال و پرسپولیس در دربی امید‌ها ابلاغیه کمیته انضباطی برای رضا درویش مصرف الکل شما را به ۶ سرطان مبتلا می‌کند! دو بازیکن استقلال با ماشین پلیس راهور ورزشگاه را ترک کردند! زلزله ۴.۴ ریشتری آرادان در سمنان را لرزاند برتری سپاهان برابر استقلال خوزستان | زردپوشان به صدر رسیدند فیلم | آتش سوزی در پمپ بنزین میدان آزادی تهران پرواز گاریدو با چهارمین برد متوالی | بازگشت پرسپولیس به صدر جدول سردار تقوی: اردبیل امن‌ترین استان کشور است هشدار نارنجی برای شرق کشور | وقوع رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید ‌وزیر کشور: مشارکت مردم در امور ایران را خواهانیم سفیر ایران چرا دکمه پیجر حزب الله را زد؟ | روایت امانی از وضعیت چشم و دستش هشدار فرونشست در ۳۵۹ دشت کشور | فرونشست به خانه و خیابان‌ها در کلان‌شهر‌ها رسیده است

دیابتی‌‌ها بخوانند | قند خون بالا را با این ۵ ماده غذایی کاهش دهید

اگرچه عواملی مانند وزن بدن، فعالیت، استرس و ژنتیک در تنظیم قند خون مؤثرند، اما بد نیست بدانید پیروی از یک رژیم غذایی سالم نقش پررنگ‌تری را در مدیریت قند خون ایفا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ گروهی از مواد غذایی وجود دارند که به تنظیم قند خون کمک می‌کنند و سلامت کلی را ارتقاء دهند. این مواد غذایی عبارتند از:

۱. لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از منیزیم، فیبر و پروتئین هستند. دریافت این مواد مغذی به کاهش قند خون کمک می‌کند.

۲. غذا‌های دریایی

پروتئین موجود در غذا‌های دریایی برای مدیریت قند خون ضروری است، به هضم آهسته کمک می‌کند، از افزایش قند خون بعد از صرف غذا جلوگیری می‌کند و احساس سیری را افزایش می‌دهد. مصرف مکرر میگو و ماهی‌های چرب مانند سالمون و ساردین در بهبود تنظیم قند خون مؤثر است.

۳. سیب

سیب حاوی فیبر محلول و ترکیبات گیاهی از جمله کورستین، اسید کلروژنیک و اسید گالیک است که به کاهش قند خون و پیشگیری از ابتلا به دیابت کمک می‌کند.

۴. مرکبات

مصرف مرکبات به بهبود حساسیت به انسولین و پیشگیری از دیابت کمک می‌کند. اگرچه مرکبات حاوی قند طبیعی هستند، اما از نظر شاخص گلیسمی، پایین تا متوسط در نظر گرفته می‌شوند. مرکباتی مانند پرتقال و گریپ فروت مملو از فیبر و حاوی ترکیبات گیاهی مانند نارینژنین، پلی فنول با خواص ضد دیابتی قوی هستند.

۵. تخم مرغ

مطالعه‌ای روی ۴۲ بزرگسال مبتلا به اضافه وزن یا چاقی و پیش‌دیابت یا دیابت نوع ۲ نشان داد که خوردن یک تخم مرغ بزرگ در روز منجر به کاهش قابل توجه قند خون ناشتا (حدود ۴/۵ درصد) و بهبود حساسیت به انسولین می‌شود. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار